På vilken väg i livet går du?

På vilken väg i livet går du?

Har du kommit till ett vägskäl och det är dags för en förändring? Har du blivit vilseledd i vad som är en hälsosam livsstil? Eller har du kanske inte reflekterat över hur din livsstil påverkar din hälsa? Hur som helst, jag är här för att berätta att det aldrig är för sent att göra en förändring! På den här bloggen pratar jag om vad jag tror är en hälsosam livsstil och jag följer upp detta genom att mäta mina hälsomarkörer. Du kan inte hantera det du inte kan mäta. Att mäta ger dig en mycket bättre förståelse, motivation och drivkraft att börja göra förändringar i en positiv riktning. Du kommer att märka att du kan påverka din hälsa bättre i mycket större utsträckning än vad du kanske tror. Du behöver bara rätt karta att navigera efter!

On which path in life are you walking
On which path in life are you walking

Långsiktig hälsa

Långsiktig hälsa handlar om att skaffa en livsstil som du kan hålla på lång sikt. Där du utan stress och press kan prioritera det som är viktigt i livet och göra kloka val. Det kanske inte är så spännande eller extravagant vid första tanken. Men hemligheten ligger i att ha en kropp och knopp som är stark och motståndskraftig mot livets utmaningar. Att hålla kroniska sjukdomar borta och kunna vara med länge och se sina barn och barnbarn växa upp.
Att vara den bästa mamman, frun, dottern, vännen och kollegan som jag kan vara. Att kunna göra saker som jag tycker om och gör mig lycklig i livet och lägga grunden för ett långt och hälsosamt liv. Det är svaret på mitt ”varför” som driver och motiverar mig varje dag att göra det som krävs med min livsstil.

Fokusera på de fyra hälsopelarna

Genom att fokusera på de fyra hälsopelarna kommer många saker med din hälsa och nuvarande problem som du upplever att börja försvinna. Men det krävs tid, tålamod och en drivkraft för att göra en förändring. Men var säker på att dina val har stor betydelse för resultatet av din hälsa!

Med det sagt

Med detta sagt så är jag ödmjuk inför vad livet kan bjuda på. Men oavsett så vet jag att jag har gjort allt i min makt för att inte hamna på en dålig plats i livet.

1 Kommentar on “On which path in life are you walking?

  1. I couldn’t agree more Tessan. I feel that I am on a better path now than I have been for the majority of my life. I feel better for it and I am happier so it’s a good way to be.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *